miércoles, 19 de octubre de 2011

Nota de la UB sobre la exitosa presentación del libro Barceñola, capital de Espaluña, Europa y el Mundo en Barcelona

http://www.amazon.com/Barce%C3%B1ola-capital-Espalu%C3%B1a-Europa-Spanish/dp/1463581947/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1319033978&sr=8-1

Conferència i presentació del llibre 'Barcenyola, capital d'Espalunya, d'Europa i del món', a l'Aula Magna

18/10/2011

El dimarts 18 d'octubre, a les 19 h, l'Aula Magna de l'Edifici Històric acollirà l'acte de presentació del llibre Barcenyola, capital d'Espalunya, d'Europa i del món (Spanish Leadership, 2011). L'acte, que organitza Alumni UB, comptarà amb l'assistència d'alguns dels autors del llibre: Gabriel Masfurroll, creador de Wings 4 Business i expresident d'USP Hospitals; Emilio Sánchez Vicario, extenista espanyol que va arribar a ser el número 1 del món; Juan Miguel Hernández, professional amb més de vint anys d'experiència enBusiness Development & Marketing; Martí Perarnau, reconegut periodista esportiu; Benjamín Clarí, president de Gonzalo&Clari Consulting i expresident d'Adidas Espanya, SA; i Xavier Serra, director d'Innovació, Sistemes i Projectes de Cromaresme, SL. Tots ells debatran sobre lideratge, valors i èxit segons el model de l'entrenador del Futbol Club Barcelona Pep Guardiola, en una conferència que es farà en el decurs de l'acte.

 
La publicació que es presenta és la traducció al català de l'obra original, Barceñola, capital de Espaluña, Europa y el mundo. El llibre és fruit del treball conjunt de 15 executius i empresaris destacats dels Estats Units, el Canadà, Alemanya i Espanya que apliquen el concepte Spanish Leadership a la gestió esportiva d'èxit del FC Barcelona, exemple de TEAM (Together Everybody Achieves More) guanyador. A partir de l'anàlisi dels darrers èxits esportius del Club i del model de lideratge impulsat pel seu entrenador Pep Guardiola, els autors extreuen lliçons positives de lideratge que podem aplicar en el nostre dia a dia: al treball, al món corporatiu, a la relació amb la família, els amics, etc.
 
Barcenyola, capital d'Espalunya, d'Europa i del món és una publicació de lideratge, treball en equip i network, entenent que liderar és, primer i sobretot, tractar amb la gent. Segons recull el llibre, «es tracta que els líders siguin capaços d'alliberar [a] la gent perquè aquests facin el que necessiten fer en la forma més productiva i beneficiosa per a ells i per a tots». En aquest sentit, els assoliments més grans d'un líder són els seus seguidors, i aquests reflectiran el valor positiu i les missions d'un líder.
 
Així, l'obra transcendeix l'àmbit estrictament esportiu per trobar l'essència del lideratge aplicat al món empresarial i a un mateix. Amb aquest objectiu, el llibre té un format de manual corporatiu perquè el lector pugui fer-ne ús en la seva vida professional i diària i aplicar-ho dia a dia, de tal manera que n'obtingui el major creixement personal.
 
La inscripció a l'acte és gratuïta però l'aforament és limitat, per la qual cosa, per assistir-hi, cal inscriure-s'hi prèviament a través del web d'Alumni UB.
http://www.ub.edu/web/ub/ca/menu_eines/noticies/2011/10/052.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario